Meike MK-N-AF Extension Tube set Nikon

€ 69,90 

1 week levertijd

Productnummer: 6952333000421

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Meike MK-N-AF Extension Tube set Nikon"
De Meike Extension Tube Set bestaat uit drie extension tubes die de macromogelijkheden van je objectieven aanzienlijk verbeteren zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het meetsysteem zal er geen belichtingscompensatie nodig zijn. Ook de auto-focus blijft gewoon werken, als er gebruik gemaakt wordt van de nieuwe AF drive.
 
Deze driedelige tussenringset maakt de kleine wereld groot. Een tussenring plaats je tussen je objectief en de camera. Daardoor kun je dichter op het onderwerp komen en krijg je het te fotograferen onderwerp groter op de foto. Een tussenring is hol en er zit dus geen lenzenstelsel in. Er verandert niets aan de kwaliteit van je objectief. Tussenringen werken het beste met een teleobjectief. Alle automatische functies van je camera blijven behouden. De set bestaat uit drie losse delen die onafhankelijk maar ook met elkaar gebruikt kunnen worden. Hoe meer ringen, hoe dichter je op het onderwerp kunt komen. 

Meike Tussenringset voor macro fotografie met drie tussenringen: 12mm, 20mm en 36mm. De tussenringen kunnen samen worden gebruikt voor 68mm.