FUJIFILM EF-60 Flitser

€ 419,00 

1 week levertijd

Productnummer: 4547410433524

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "FUJIFILM EF-60 Flitser"

Deze flitser biedt een krachtige output met het maximale richtgetal van 60 (ISO 100 · m en flitsdekking ingesteld op 200 mm) ondanks zijn compacte vormfactor. Het is draagbaar en levert voldoende output, waardoor het gemakkelijk is om aan alle opnameomstandigheden te voldoen.
De kop kan handmatig 90 graden naar boven of 180 graden naar links of rechts worden versteld, zodat het flitslicht van een muur of plafond kan worden weerkaatst om natuurlijk licht te werpen en harde schaduwen te vermijden.

 

Het flitsbereik varieert van 24 mm tot 200 mm ( wanneer de ingebouwde diffuser wordt gebruikt).en kan worden uitgebreid tot ca. 16 mm

 

Het beschikt ook over de Auto Zoom-functie, die de dekking aanpast aan de beeldhoek van de gemonteerde lens. De functie voorkomt lichtafval aan de randen en onvoldoende algehele verlichting, terwijl een lichtverdeling wordt bereikt die overeenkomt met de flitsdekking om overtollige output te verminderen.

De EF-60 ondersteunt de TTL-modus voor het automatisch verkrijgen van de optimale belichting, evenals de handmatige modus waarmee gebruikers de output handmatig kunnen aanpassen.

 

Het ondersteunt ook FP High-Speed ​​Sync, waardoor flitssynchronisatie mogelijk is met een sluitertijd van slechts 1/8000 seconde, wat sneller is dan de flitssynchronisatiesnelheid van een camera. Dit geeft meer vrijheid bij flitsfotografie, bijvoorbeeld door daglichtsynchronisatie met het diafragma volledig open.