Canon EOS 90D + 18-135mm IS USM

€ 1.642,00 

Verzendkostenvrij

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productnummer: 4549292138511

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Canon EOS 90D + 18-135mm IS USM"

 

Deze camera is de opvolger van de 80D en uiteraard zijn de specificaties weer verbeterd. Vooral sportfotografen zullen met de 11 beelden per seconden geen moment meer missen.

De beeldkwaliteit is uitermate subliem door de APS-C sensor van maar liefst 32,5 megapixels die in deze camera ingebouwd zit

De EOS 90D heeft een APS-C-sensor en heeft daardoor een cropfactor van 1,6 x het telebereik. Hierdoor wordt je brandpunt afstand 1,6x  verlengd en dat is ideeal voor mensen die met een telelens werken.

De EOS 90D heeft een erg heldere optische zoeker met een dekking van circa 100% waarmee je acties ziet terwijl ze plaatsvinden. Hierdoor kun je snel bewegende onderwerpen, zoals vliegende vogels, makkelijker volgen. Een intelligent aanpasbaar display toont belangrijke opname-informatie. Zo ben je altijd op de hoogte van wat je instellingen zijn.

Met het variangle-touchscreen van de EOS 90D kun je eenvoudig vanuit verschillende hoeken fotograferen. Je kunt scherpstellen en fotograferen met slechts één tik, waardoor je op een zeer intuïtieve manier kunt werken.

Zelfs de snelste onderwerpen worden gevolgd en haarscherp vastgelegd dankzij een geavanceerd autofocussysteem. 45 cross-type AF-punten werken samen met een RGB+IR-beeldsensor met 220.000 pixels voor een uitstekende gevoeligheid bij weinig licht en herkenning van onderwerpen.

Ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi geven je creativiteit een extra dimensie. De EOS 90D werkt samen met smartphones en tablets met de Canon Camera Connect-app, zodat je eenvoudig foto's kunt delen via berichten en sociale media. Het is ook mogelijk om de camera op afstand te bedienen en dat biedt weer een scala aan mogelijkheden met deze camera.

De EOS 90D is een fantastische filmtool met resoluties tot 4K en framerates tot 120p in Full HD-modus. Canon's superieure Dual Pixel CMOS AF-scherpstelsysteem zorgt voor zo'n scherpe weergave dat het lijkt alsof je in de bioscoop zit. Dankzij de extra aansluitingen voor een losse microfoon en hoofdtelefoon kun je een soundtrack toevoegen die net zo goed is als de beelden.

Beeldscherm: TFT
Breedte: 140,7 mm
Compatibele geheugenkaarten: SD,SDHC,SDXC
Diepte: 76,8 mm
Gewicht: 701 g
Hoogte: 104,8 mm
Kleur van het product: Zwart
Lens vatting: Canon EF vatting
Maximale beeldresolutie: 6960 x 4640 Pixels
Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 Pixels
Megapixels: 32,5 MP
Type beeldsensor: CMOS