Video naar DVD

FILM/VIDEO OVERZETTEN OP DVD

Uw oude films of video op DVD

Oude smalfilmbeelden (super 8 en dubbel 8 materiaal) scannen wij met behulp van Flashscan 8-scanners naar DVD. Speciaal voor diegene die al het materiaal nog zelf wil monteren of bewerken kan dit ook op een harde schijf gezet worden.
Door met deze machines te werken wordt standaard al een hoog kwaliteitsniveau behaald, maar door de kleurcorrecties achteraf en eindafwerking van het product, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Het verschil voor en na de kleurcorrectie is ongekend hoog. Veel films zijn door de jaren heen enigszins verkleurd. Vaak bevat de film een groene of blauwe kleur zweem. Onze afdeling behandelt alle films en is bijna altijd in staat de normale kleurverhoudingen weer terug te brengen.

Video naar DVD

Een doos, een kast of een la vol met cameratapes. Soms staat er een jaartal of gebeurtenis op geschreven die herinnert aan een leuke dag of dierbaar moment. Tapes die al jaren ongezien in de kast liggen, die altijd nog een keer zouden worden gemonteerd, of overgezet naar DVD. Iedereen zou het in principe zelf kunnen doen, maar bijna niemand heeft er tijd voor of zin in. Hoeft ook niet! U levert uw tapes in bij ons, en wij zorgen dat het overgezet wordt naar DVD. Op deze manier kunt u op een makkelijke wijze weer genieten van al die kinderfilms, vakanties, reünies en verjaardagen.

Mogelijkheden genoeg:

  • Super 8, dubbel 8, single 8 (smalfilm) scannen naar DVD of harde schijf.
  • VHS, VHS-C, Betamax, Video 2000, Video 8, Hi8, mini-DV overzetten naar DVD of harde schijf.
  • Professionele duplicaties.
  • Dia scannen in DVD-kwaliteit of Photoshopkwaliteit voor beeldbewerking.
  • Herstellen van geknapte video-tapes.
Laatst bekeken