van Duuren Media Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie

€ 34,99 

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productnummer: 9789463560115

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "van Duuren Media Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie"

Handboek Nikon Full-frame camera's

Fotograaf en auteur Dré de Man beschrijft in dit boek de generatie Nikon digitale reflexcamera's die het kleinbeeldformaat gebruiken.

We noemen dit in het digitale tijdperk vaak fullframe om verschil te maken met de andere digitale camera's die slechts een deel van het kleinbeeldformaat gebruiken. Nikon heeft er een eigen benaming voor: FX.

Bij Nikon is dit het formaat voor professionele en andere veeleisende gebruikers. Het biedt de mogelijkheid om in vergelijking met kleinere formaten om op vrijwel alle gebieden de hoogste kwaliteit te bieden. Met FX is de allerhoogste scherpte mogelijk, de minste ruis, en zijn er de beste mogelijkheden om achtergronden mooi vaag te laten worden.

In dit boek worden de full frame camera's uitvoerig besproken om het maximale uit uw camera te halen is het zaak om uw camera door en door te leren kennen.

De Nikon D5, D 850, en D750 maar ook de D610, D600, D810 en de D800 bezitters zullen veel baat hebben bij dit boek

U kunt er niet alleen af en toe, maar onder alle omstandigheden geweldige foto's mee maken. De voorwaarde hiervoor is dat u uw camera goed kent, en daarvoor zorgt dit boek. De nadruk ligt vooral op de camera's D5, D850 en D750, maar bezitters van een D610, D600, D810 en D800(E) bezitters zullen hier ook veel aan hebben.

De auteur belicht naast cameratechnische onderwerpen ook het maken van fraaie en soms juweeltjes van foto's.