Sensorreiniging

Sensor Cleaning

Foto Hofma als droppoint Chipclean

De beeldsensor is het digitale negatief van de SLR-camera. Bij het schieten van een digitale foto wordt niet alleen het beeld opgenomen, vaak worden ook de stofdeeltjes zichtbaar. Een stofdeeltje van 2 micron dekt al gauw 20 pixels af. Een moderne digitale camera heeft meer dan 16 miljoen pixels. Hiervan is soms een deel vervuild. Als u elke keer op dezelfde plek in de foto een wazige zwarte plek ziet dan zit er stof op uw sensor.

CHIPCLEAN maakt álles schoon wat schoon moet zijn om met je digitale camera een perfecte foto te maken.
Dus behalve de beeldsensor worden ook het spiegelhuis, de spiegel en het matglas gereinigd. Dit alles vindt plaats in een geconditioneerde ruimte.

U kunt uw spiegelreflex of systeemcamera bij ons inleveren. Wij verzorgen dan het veilig verzenden en ophalen van je camera naar Chipclean. De prijzen variëren per camera, het is dus zinvol om dit in de winkel te laten controleren. 

Voor het uitwendig schoonmaken van de foto-, videocamera, lens of body gebruiken wij de beste producten, zodat alles goed schoon wordt en niets beschadigd raakt. Zo'n schoonmaakbeurt kost slechts €25,-.

Wij verzorgen service en reparatie van alle merken apparatuur.

ChipClean

Laatst bekeken