Garantie & verzekering

GARANTIE & VERZEKERING

 

Van uw nieuwe apparatuur wilt u natuurlijk jarenlang plezier hebben. Daarom vindt u bij ons als foto-speciaalzaak uitsluitend gerenommeerde foto- en videomerken. Als fotovakman staan begrippen als service en garantie hoog in het vaandel.

Ringfoto Service Totaalplan
Alle nieuwe apparatuur valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie, dat is een bepaalde periode garantie op eventuele fabricagefouten.
Met het Ringfoto Service Totaalplan heeft u echter nog meer zekerheid! Hiermee is elke beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten, water of verkeerd gebruik, ook bij eigen schuld, 100% gedekt. Daarnaast is hiermee ook verlies, inbraak en diefstal 100% bij ons verzekerd. Tevens is met dit Ringfoto Service Totaalplan de garantietermijn 3 jaar lang.

Dit is de meest UITGEBREIDE dekking
In alle gevallen waar sprake is van een defect, beschadiging, verlies, inbraak of diefstal van uw verzekerde apparatuur wordt u schadeloos gesteld.
Wordt u bijvoorbeeld het slachtoffer van een zakkenroller of diefstal vanuit het hotel, dan dekt deze verzekering de schade, waar ter wereld u zich ook bevindt! Ook diefstal vanuit uw woning is natuurlijk verzekerd. En uiteraard is ook schade door een defect of een plotseling van buiten komend onheil gedekt.
Het is wel zo dat u natuurlijk altijd de normale voorzichtigheid in acht dient te nemen.

Nieuwwaardedekking (bij diefstal en schade)
De verzekering voorziet, in ieder geval van schade, ook bij totaal verlies, gedurende de gehele verzekeringstermijn in een nieuwwaarderegeling. Indien herstel economisch niet meer verantwoord is, dan wel door verlies of diefstal, wordt de oorspronkelijke aanschafwaarde beschikbaar gesteld voor de aanschaf van nieuwe aparatuur bij ons.
Bij schade of totaal verlies, is er een eigen risico van toepassing van 10% van het schadebedrag, met een minimum van € 15. en een maximum van € 50.

Ook accessoires
Bij het Ringfoto Service Totaalplan zijn gelijktijdig met de apparatuur aangeschafte accessoires, van handgreep tot statief, van etui tot videokoffer, tegen verlies, inbraak en diefstal mee te verzekeren. Zowel apparatuur als accessoires zijn dan verzekerd tegen fonkelnieuwe gelijkwaardige producten tot de maximale waarde van het aankoopbedrag.

Welke apparatuur
In principe komt alle nieuwe apparatuur in aanmerking. Dus alle foto- en videocamera’s, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers en accessoires.

© 2016 Garantie & verzekering - Ringfoto Hofma - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Cookie Verklaring

Laatst bekeken