Digitale foto's afdrukken

Foto Hofma biedt u de meest uiteenlopende mogelijkheden voor het afdrukken van uw digitale foto’s. Wij staan natuurlijk bekend als hét adres om uw pasfoto’s te maken, maar kunnen u op het gebied van fotografie verrassend veel meer bieden.

Digitale foto’s afdrukken in verschillende formaten

Digitale fotos afdrukkenBij Foto Hofma, kunt u uw digitale foto’s laten afdrukken in veel verschillende formaten. De formaten tot 30x45cm, kunt u in onze winkel zeer snel laten afdrukken, met behulp van onze 1-uurservice. Het is uiteraard wel mogelijk om uw foto’s ook in andere formaten af te drukken. U kunt op onze vakprintafdeling terecht voor vakvergrotingen tot wel 110x300cm.

Geen gedoe met onze app

Wanneer u zo snel mogelijk uw digitale foto’s wilt afdrukken vanaf uw smartphone, kunnen wij u ook optimaal van dienst zijn. Met behulp van onze app is het namelijk mogelijk om direct foto’s te bestellen en te laten afdrukken vanaf uw smartphone. Zonder het gedoe van het exporteren met allerlei kabeltjes en opslagapparaten, kunt u de foto’s na één uur al afhalen bij onze winkel.

Alles is mogelijk

Maar er is nog veel meer mogelijk bij Foto Hofma. We bieden veel bijzondere diensten aan, zoals het printen van een puzzel of het afdrukken op de meest uiteenlopende materialen (denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, glas of aluminium). Ook zijn wij in staat om de reproductie en het herstel van oude foto’s tot in perfectie uit te voeren.

Uitgebreid aanbod aan accessoires

Met een zeer uitgebreid aanbod aan accessoires, kunt u bij ons in één keer klaar zijn wanneer u meer wilt dan enkel uw digitale foto’s afdrukken. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare (digitale) lijsten en kunnen uw foto’s voor u inlijsten, zodat u ze direct een mooi plekje kunt geven. Wanneer u uw herinneringen liever bundelt, hebben we natuurlijk ook de leukste fotoalbums voor u.

 

Foto Hofma is al meer dan 75 jaar actief en inmiddels een begrip in Apeldoorn. Fotografie zit in ons bloed en met onze ervaring is er niets waar we u niet mee kunnen helpen. Dus ook voor het afdrukken van uw digitale foto’s, komt u naar Foto Hofma. Ook voor spiegelreflexcameras komt u bij ons terecht.

Laatst bekeken