Acties & Ringfoto-folders

OP DEZE PAGINA VINDT JE ALLE ACTIES EN CASHBACKS. PAK DAT VOORDEEL EN BELEEF DE MAGIE VAN FOTOGRAFIE. Let op: sommige links van cameramerken zijn pas actief vanaf de startdatum van een cashback!

DEZE CANON AKTIE IS ER NU HET GEHELE JAAR! KLIK OP DE AFBEELDING VOOR MEER INFO.canon-cashback-aktie-foto-hofma-apeldoorn 

 600x281px_OM-D_E-M5MarkIII-Grip-Promotionbanner-1

VOORJAARSPROMOTIE

E-M5 MARK III & E-M1X

Voor meer stabiliteit: Op dagen met fel licht, in het donker, in de regen en bij felle zon: De E-M5 Mark III kan alles aan. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Dankzij het compacte en lichte design ontdekt u nieuwe belichtingsmogelijkheden zonder zware uitrusting mee te hoeven nemen. Nieuwe kansen gloren aan de horizon!

Onbetwiste betrouwbaarheid en mobiliteit: De E-M1X sluit naadloos aan op de wensen van de professionele fotograaf dankzij de verbeterde controle, de ergonomie en stabiliteit tijdens het maken van beelden. Door de innovatieve technologie en de onderscheidende kenmerken van E-M1X brengt het de fotografie naar een hoger niveau.

Bij aankoop van een E-M5 Mark III (basisproduct of een van de sets) in de periode van 15 maart t/m 30 april 2020 ontvangt u gratis een ECG-5-handgrip t.w.v. € 179 (adviesprijs)

Bij aankoop van een E-M1X in de periode van 15 maart t/m 30 april 2020, ontvangt u een 1:1.2 PRO lens naar keuze (17mm, 25mm & 45mm) tot € 1399 (adviesprijs) gratis.

 

Kort samengevat:

  1. Koop de camera tussen 15 maart en 30 april 2020 bij een van onze Olympus-partners of in de webwinkel van Olympus.
  2. Knip de streepjescode uit de doos en fotografeer deze samen met de doos.
  3. Registreer uw aankoop voor 1 juni 2020 op bonus.olympus.eu en upload uw factuur en de foto van de uitgeknipte streepjescode.
  4. Na controle van de gegevens door ons, sturen wij u de grip of lens kosteloos toe

600x281px_OM-D_E-M1X-ZUIKO_Promotionbanner

Laatst bekeken