Joby UltraFit Sling Strap for Women

€ 53,95 

1 week levertijd

Productnummer: 0817024012588

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Joby UltraFit Sling Strap for Women"

Productbeschrijving

Net zoals JOBY camera statieven revolutionair hebben aangepakt, hebben ze besloten om de camerariem te transformeren. Om de saaie band die bij je camera kwam te vervangen, hebben ze een dynamische en innovatieve camera riem ontworpen die je fotografie sneller, comfortabeler en leuker maakt.

Ontworpen voor Comfort

Nadat Joby heeft gepraat met fotografen en elk product op de markt beproeft, hebben ze bedacht wat precies camera bandjes oncomfortabel maakte: Niemand ontwierp een camerariem die echt je actieve levensstijl omarmde. JOBY's UltraFit Sling Strap for Men verandert dat door je camera veilig te houden, precies zoals jij dat wilt.

Ontworpen voor Snelheid

Er zitten slechts enkele momenten tussen jou en die perfecte opname. Maar, veel van de tijd die je met je camera doorbrengt is niet met je camera op je oog. Het is zoekend naar de volgende opname, lopend in de menigte, of tijdens het eten van een burrito. Je riem moet altijd bij de hand zijn, maar wel 'hands-free'.
 

Joby UltraFit Sling Strap f/ Women. Geschikt voor: Digitale camera, Materiaal: Aluminium, Kunststof, Roestvrijstaal, Kleur van het product: Zwart. Lengte (max): 162 cm