FUJIFILM X-E4/Kit XF27mm F2.8 R WR Zwart

€ 999,00 

1 week levertijd

Productnummer: 4547410442649

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "FUJIFILM X-E4/Kit XF27mm F2.8 R WR Zwart "

De FUJIFILM X-E4 is licht van gewicht en zeer compact. Tegelijkertijd beschikt hij over dezelfde befaamde 26,1 Megapixel X-Trans CMOS 4-sensor die ook in de FUJIFILM X-T4 wordt toegepast. Scherpstellen kan de FUJIFILM X-E4 binnen slechts 0,02 seconde. De beeldverwerkingsprocessor die in deze camera wordt toegepast staat garant voor dezelfde fantastische kleuren die iedereen van FUJIFILM gewend is, een zeer groot dynamisch bereik en kan ook eenvoudig overweg met moeilijke lichtsituaties. 

Met behulp van een uitklapbaar LCD-scherm, dat 180 graden kan worden gedraaid, kan er ook mee worden gevlogd of kunnen er eenvoudig selfies mee worden gemaakt.

De FUJIFILM X-E4 is niet alleen geschikt voor het maken van foto’s van professionele kwaliteit, maar biedt ook veel video-mogelijkheden. 
Filmen kan in een resolutie van 4K30P. Er kunnen zelfs slow-motion opnames worden gemaakt die een vertraging weergeven van maar liefst 10x de werkelijke snelheid als hij wordt ingesteld op ‘Full HD/240P’.

De FUJIFILM X-E4 weegt slechts 364 gram en heeft een afmeting van 121,3mm x 72,9mm x 32,7mm. Het is daarmee de meest compacte camera uit de X-Serie van de 4e generatie. Om het slanke en gestroomlijnde ontwerp te behouden is er goed nagedacht over het kantelbare LCD-scherm, zodat de camera slank en dun kon blijven.

De vormgeving van deze camera is afgeleid van het ontwerp van analoge filmcamera’s. Zo is de greep aan de voor- en achterzijde plat, terwijl de bovenplaat van de camerabehuizing met zorg en uiterste precisie is vervaardigd van aluminium dat daarna is gepolijst en geborsteld om dit klassieke ontwerp te bekrachtigen.

Dankzij de 26,1 Megapixel X-Transtm CMOS 4 beeldsensor en de X-Processor 4 beeldverwerkingsprocessor beschikt deze camera over een snel en accuraat autofocussysteem. De fase detectie AF-punten zijn daarbij over de gehele sensor uitgespreid waardoor scherpstellen op een onderwerp al binnen 0,02 seconde lukt. Uiteraard kan de camera ook uitstekend overweg met onderwerpen die bewegen. Daarvoor beschikt de FUJIFILM X-E4 over een AF-trackingsysteem.

Doordat de FUJIFILM X-E4 beschikt over gezicht- en oogdetectie autofocus kunnen ook snel bewegende personen zonder al te veel moeite gefotografeerd of gefilmd worden. De camera kan ook goed scherpstellen in het donker en in lichtsituaties tot -7EV*. 

De FUJIFILM X-E4 maakt gebruik van oversampled 6K ‘footage’ om daarvan in 4K30P 4:2:0 8-bit video-opnames te maken wanneer deze intern worden opgeslagen op een SD geheugenkaart. Wanneer gebruik wordt gemaakt van HDMI en een externe recorder, is het zelfs mogelijk om opnames te maken in 4K30P 4:2:2 10-bit.

De camera is daarnaast in staat om opnames te maken in slow-motion. 
De beelden kunnen daarbij tot 10x worden vertraagd bij FullHD en 240 beelden per seconde.  

De FUJIFILM X-E4 beschikt over maar liefst 18 verschillende filmsimulaties waaronder Velvia; een filmsimulatie die zich kenmerkt door rijke en verzadigde kleurtonen, en Eterna Bleach Bypass; een populaire simulatie voor filmers, waarbij er sprake is van een lage verzadiging en hoge contrasten. Zo is er voor iedereen en elke situatie een geschikte filmsimulatie. 

De FUJINON XF27mmF2.8 R WR. Een klein en zeer plat objectief dat ook wel de pancake wordt genoemd. Met een flink aantal nieuwe kenmerken : weersbestendigheid, een diafragmaring met diafragmawaardes en vergrendeling en een metalen zonnekap met dop.